čtvrtek 17. prosince 2015

Růžové věcičky na vlasy od Lóreal Paris

Pokud máte dlouhé jemné vlasy jako já, tito tři pomocníci vám určitě prokážou dobrou službu. Jedná se zleva o: šampón, okamžitou zázračnou péči a balzám bez oplachování.



Šampón Elseve Nutri-Gloss Crystal - je to bezsilikonový šampón pro vlasy normální až jemné, bez lesku



Stal se už klasikou mezi mými šampóny hlavně kvůli složení bez silikonů a protože umí udělat pěkný objem. Ještě více pozvednout vlasy dokáže fialový Elseve, ale také více vysušuje. Mám za to, že všechny objemové šampóny trochu vysušují, proto je dobré je občas prostřídat s nějakým třeba hydratačním šampónem a nebo si aspoň udělat masku. Jinak dodává lesk a pěkně voní. Koupila jsem si ho už několikrát. Dávám mu 9/10. Stojí v rozmezí od 50 do 80 Kč.

Okamžitá zázračná péče Elseve Nutri-Gloss Crystal - Když už vlasy působí sušším dojmem není špatné po spláchnutí šampónu použít například tuto rychlomasku. Nemusí se nechat působit, může se hned opláchnout. Na obalu se básní o složení obohaceném o perly a mikro-krystaly, vlasy by pak měly zářit jako křišťál. Lesk určitě podporuje. Jenže údajné bezsilikonové složení není pravdivé.


Výrobek totiž obsahuje Amodimethicone. A to je silikonový derivát, zvaný též Polymethylaminosiloxan či Amodimenthicone. Slouží jako změkčovadlo a pro dodání lesku.

Kosmetika obsahující AMODIMETHICONE například:
Alcina Anti-Frizz 3.6
Dove Intesiv Reparatur Shampoo
Garnier Schaumfestiger Volumen
Kérastase Kerastase Reflection Masque Chroma Reflect
L’Oréal Paris Elseve Anti-Frizz Pflegespülung
L’Oréal Paris Elseve Anti-Haarbruch Pflegespülung
Nivea Glättungsbalm
Redken Clear Moisture
Schwarzkopf Glem Vital Aufbau Schaumfestiger
Supernatural Drei Weizen-Sprühkur
Taft Volumen Gelee Ultrastark

Výrobek si nemám v plánu znovu kupovat. Dávám mu 6/10. Stojí 69 - 149 Kč.

Balzám ve spreji Elseve Nutri-Gloss Light - Dle obalu: pro vlasy dlouhé, unavené, mastící se. Složení s obsahem proteinu z perel výtažků citrusů vyhlazuje a čistí vlasové vlákno. Bez zatěžování.
Může se použít ještě za mokra nebo už na suché vlasy. Opravdu pro špatně rozčesatelné vlasy je to dobrý pomocník. Krásně voní. Když pominu to ne úplně příznivé složení jako je opět Amodimethicone a Methylparaben, tak jsem s ním spokojená.



Výrobek bych si znovu koupila. Dostává 9/10. Cena 79 - 126 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat